preload preload preload preload

Mixtoernooi 2022

Zaterdag 2 april 2022 mixtoernooi ! plus lustrumfeest !!

Ja Ja : een dubbele Uitnodiging voor zaterdag 2 april 2022!!
Doe je mee met het badminton mixtoernooi Hoog Spel Peize?
Kom je ook op het lustrumfeest?

Doe je mee en kom je ook?
Het is eindelijk tijd voor weer een sportieve uitdaging en een feestje! Dit jaar organiseren we voor de twintigste keer het toernooi en onze vereniging bestaat veertig jaar! Ben jij erbij?

Schrijf je in voor ons gezellige mixtoernooi
Ons mixtoernooi is twintig jaar geleden gestart als een gezelligheidstoernooi voor zowel recreanten als competitiespelers tot maximaal de 2e klasse. Doe jij ook mee? Schrijf je snel in voor het badminton mixtoernooi Hoog Spel op de pagina toernooi 2022. (Wacht niet te lang met inschrijven want er is beperkt plek). We zorgen voor mooie en sportieve wedstrijden op allerlei niveaus en je zal lekker veel wedstrijden spelen. Om 09:00 uur beginnen we en rond 17:00 zijn de laatste wedstrijden.

Ben jij bij het allerleukste lustrumfeest?
De vereniging bestaat al weer veertig jaar! Kortom tijd voor drankje, hapje en veel gezelligheid. Leden en oud-leden zijn welkom op het allerleukste lustrumfeest. We laten je snel meer weten maar zet de datum in je agenda! We hebben er ontzettend veel zin in om met elkaar samen het glas te heffen!