preload preload preload preload

Hoog Spel viert zege op eigen mixtoernooi

Afgelopen zondag werd het jaarlijkse mixtoernooi van badmintonvereniging Hoog Spel gehouden in de sporthal. Naast regionale verenigingen kwamen er deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fel tegen elkaar gestreden. Tussendoor genoot men van het prachtige voorjaarszonnetje. In de finale stonden Hoogspels eigen Peter Giesolf en Edith ten Hoopen tegenover Willem van den Berg en Janet Wagt van AFC Appelscha. Het koppel van Hoog Spel bleek het sterkste en zo won Hoog Spel sinds jaren weer het eigen mixtoernooi. Onder het genot van een drankje werd er teruggekeken op een wederom, geslaagd toernooi.