preload preload preload preload

Toernooi 2019

Op zondag 10 maart 2019 wordt weer ons mixtoernooi gespeeld!
Zet het alvast in je agenda!

 

Op zondag 11 maart 2018 hebben we ons mixtoernooi weer gespeeld!

Afgelopen zondag werd het zeventiende mixtoernooi van Hoog Spel gehouden in de sporthal. Zoals elk jaar kwamen er weer deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fanatiek tegen elkaar gestreden. De spannende finale was een Friese strijd en is gewonnen door Albert de Boer en Anna de Jong uit Leeuwarden en de tweede plaats was voor René Politiek en Hester de Jong uit Oudkerk. De derde plaats was voor Jos Overes en Julia van Dijk, van Hoogspel, na een echt zinderende halve finale en een juichend publiek.

De dag verliep sportief en gelukkig zonder blessures. 
Hoewel de vervelende griep voor het eerst voor afzeggingen heeft gezorgd. 

Iedereen super bedankt!

Voor de rest van de uitslag:  Kijk hiernaast in het menu bij Toernooi 2018 !!!