preload preload preload preload

Hoog Spel Peize

Hoog Spel Peize!

Elke week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Hoog Spel is de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassen badmintonners en jeugd vanaf 16 jaar. Wil je trainen, lekker een shuttle overslaan of een fanatiek partijtje spelen, dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou. Je kunt natuurlijk ook fanatiek competitie spelen. Op dinsdagen van 20:30 tot 22:45 uur badmintonnen we in de sporthal van Peize. Volg ons ook op facebook.
Wil je komen spelen neem dan contact op met Yvonne Buter: buterYJC@zonnet.nl Of kom gewoon langs!!

Toernooi 2019

Op zondag 10 maart 2019 is er weer ons mixed toernooi ! Doe mee !!

Publiek is natuurlijk ook van harte welkom. Vanaf 9:00 is het druk in de sporthal van Peize en rond 16:30 is de super spannende finale!

Ons toernooi is “vol” bij 24 paren…. Meer info hiernaast in het menu bij Toernooi 2019 !!!

Dan zie je ook meteen dat er nog maar een enkele plekken vrij zijn…. dus…..

Schrijf je in !!

 

Lekker bewegen na de vakantie!

Heb je zin om lekker in beweging te komen na de vakantie? En ben je tussen de 16 en 80 jaar? Kom dan badmintonnen bij de gezelligste vereniging van Peize: Hoog Spel! Op dinsdagavond 6 september 2016 start het seizoen weer. Voor nieuwkomers hebben we een hele leuke kennismakingsaanbieding. Met een mini-cursus badminton leer je in 3 avonden de beginselen van het spel van trainster Yvonne Buter. De cursus kost maar €15. En als je daarna lid wordt, trekken we die 15 euro af van je contributie. Dus heb je zin om eens te kijken of badminton wat voor je is, doe gezellig mee! Rackets zijn aanwezig in de zaal. Geef je dus snel op bij Yvonne Buter: buterYJC@zonnet.nl

De cursusavonden zijn 6, 13 en 20 september 2016. We beginnen om 20.30 uur. De training duurt 45 minuten, daarna kun je vrij spelen.