preload preload preload preload

Mixtoernooi 2024

Zaterdag 9 maart 2024 mixtoernooi ! 

Ja Ja : een uitnodiging voor zaterdag 9 maart 2024!!
Doe je mee met het badminton mixtoernooi Hoog Spel Peize?

Doe je mee en kom je ook?
Het is eindelijk tijd voor weer een sportieve uitdaging en een etentje met pubquiz! Dit jaar organiseren we voor de 22e keer het toernooi! Ben jij erbij?

Schrijf je in voor ons gezellige mixtoernooi
Ons mixtoernooi is ruim twintig jaar geleden gestart als een gezelligheidstoernooi voor zowel recreanten als competitiespelers tot maximaal de 2e klasse. Doe jij ook mee? Schrijf je snel in voor het badminton mixtoernooi Hoog Spel op de pagina toernooi 2024. (Wacht niet te lang met inschrijven want er is beperkt plek). We zorgen voor mooie en sportieve wedstrijden op allerlei niveaus en je zal lekker veel wedstrijden spelen. Om 09:00 uur beginnen we en rond 17:00 zijn de laatste wedstrijden. Deelname kost 10 Euro per persoon na inschrijving ontvang je een betaalverzoek.

Hapje eten en een pubquiz?
Na het succes van afgelopen jaar gaan we ook dit jaar weer een hapje eten in de kantine en na die tijd een pubquiz doen!

Hoog Spel Peize

Hoog Spel Peize!
Badminton voor volwassenen en jeugd

Welkom op de website van Hoog Spel, de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassenen en jongeren die graag willen badmintonnen. Wil je een avond lekker in beweging komen? Wil je je vaardigheden trainen, een fanatiek partijtje spelen of competitie spelen?
Dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou.

Kom gerust een keer kijken of badminton wat voor jou is. Je kan vrijblijvend drie keer meedoen, inclusief leenracket. Interesse? Neem dan contact met ons op met: bestuurhoogspelpeize@gmail.com

Of kom gewoon langs!!