preload preload preload preload

Hoog Spel Peize

Hoog Spel Peize!

Elke week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Hoog Spel is de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassen badmintonners en jeugd vanaf 16 jaar. Wil je trainen, lekker een shuttle overslaan of een fanatiek partijtje spelen, dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou. Je kunt natuurlijk ook fanatiek competitie spelen. Op dinsdagen van 20:30 tot 22:45 uur badmintonnen we in de sporthal van Peize. Volg ons ook op facebook.
Wil je komen spelen neem dan contact op met Yvonne Buter: buterYJC@zonnet.nl Of kom gewoon langs!!

Harlingen zegeviert op Hoogspel mixtoernooi

Afgelopen zondag werd het jaarlijkse mixtoernooi van badmintonvereniging Hoog Spel gehouden in de sporthal. Naast regionale verenigingen kwamen er deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fel tegen elkaar gestreden. Buiten vlogen de sneeuwvlokken en binnen werd het echt spannend. In de finale stonden Hoogspels eigen Koen en Rodens Esther tegenover de Harlingers Sietse en Astrid. Het koppel uit Harlingen bleek het sterkste, na een super spannende 3 setter. Onder het genot van een drankje werd er teruggekeken op een wederom, geslaagd toernooi.

Toernooi 2019

Op zondag 10 maart 2019 is er weer ons mixed toernooi ! Kom langs aanstaande zondag !!

Publiek is natuurlijk ook van harte welkom. Vanaf 9:00 is het druk in de sporthal van Peize en rond 16:30 is de super spannende finale!

Ons toernooi wordt dit jaar met 20 paren gespeeld…. Meer info hiernaast in het menu bij Toernooi 2019 !!!