preload preload preload preload

Hoog Spel Peize

Hoog Spel Peize!

Elke week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Hoog Spel is de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassen badmintonners en jeugd vanaf 16 jaar. Wil je trainen, lekker een shuttle overslaan of een fanatiek partijtje spelen, dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou. Je kunt natuurlijk ook fanatiek competitie spelen. Op dinsdagen van 20:30 tot 22:45 uur badmintonnen we in de sporthal van Peize. Volg ons ook op facebook.
Wil je komen spelen neem dan contact op met Yvonne Buter: buterYJC@zonnet.nl Of kom gewoon langs!!

Toernooi 2018

Op zondag 11 maart 2018 hebben we ons mixtoernooi weer gespeeld!

Afgelopen zondag werd het zeventiende mixtoernooi van Hoog Spel gehouden in de sporthal. Zoals elk jaar kwamen er weer deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fanatiek tegen elkaar gestreden. De spannende finale was een Friese strijd en is gewonnen door Albert de Boer en Anna de Jong uit Leeuwarden en de tweede plaats was voor René Politiek en Hester de Jong uit Oudkerk. De derde plaats was voor Jos Overes en Julia van Dijk, van Hoogspel, na een echt zinderende halve finale en een juichend publiek.

De dag verliep sportief en gelukkig zonder blessures. 
Hoewel de vervelende griep voor het eerst voor afzeggingen heeft gezorgd. 

Iedereen super bedankt!

Voor de rest van de uitslag:  Kijk hiernaast in het menu bij Toernooi 2018 !!!

 

 

Hoog Spel viert zege op eigen mixtoernooi

Afgelopen zondag werd het jaarlijkse mixtoernooi van badmintonvereniging Hoog Spel gehouden in de sporthal. Naast regionale verenigingen kwamen er deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fel tegen elkaar gestreden. Tussendoor genoot men van het prachtige voorjaarszonnetje. In de finale stonden Hoogspels eigen Peter Giesolf en Edith ten Hoopen tegenover Willem van den Berg en Janet Wagt van AFC Appelscha. Het koppel van Hoog Spel bleek het sterkste en zo won Hoog Spel sinds jaren weer het eigen mixtoernooi. Onder het genot van een drankje werd er teruggekeken op een wederom, geslaagd toernooi.

Hoogspel Peize positief in het nieuws!

Gerda en Auke, Yvonne en Maarten, Anneke en Hans hebben afgelopen vrijdag 10 februari meegedaan met het Scharlaken toernooi in Haren.

Sommige hebben zelfs het Harener weekblad gehaald ! Lees het hele artikel hier

http://www.harenerweekblad.nl/nieuws/37209/spannend-scharlakentoernooi-2017/

Lekker bewegen na de vakantie!

Heb je zin om lekker in beweging te komen na de vakantie? En ben je tussen de 16 en 80 jaar? Kom dan badmintonnen bij de gezelligste vereniging van Peize: Hoog Spel! Op dinsdagavond 6 september 2016 start het seizoen weer. Voor nieuwkomers hebben we een hele leuke kennismakingsaanbieding. Met een mini-cursus badminton leer je in 3 avonden de beginselen van het spel van trainster Yvonne Buter. De cursus kost maar €15. En als je daarna lid wordt, trekken we die 15 euro af van je contributie. Dus heb je zin om eens te kijken of badminton wat voor je is, doe gezellig mee! Rackets zijn aanwezig in de zaal. Geef je dus snel op bij Yvonne Buter: buterYJC@zonnet.nl

De cursusavonden zijn 6, 13 en 20 september 2016. We beginnen om 20.30 uur. De training duurt 45 minuten, daarna kun je vrij spelen.