preload preload preload preload

Hoog Spel Peize

 

 

Hoog Spel Peize!

Elke week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Hoog Spel is de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassen badmintonners en jeugd vanaf 16 jaar. Wil je trainen, lekker een shuttle overslaan of een fanatiek partijtje spelen, dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou. Je kunt natuurlijk ook fanatiek competitie spelen. Op dinsdagen van 20:30 tot 22:45 uur badmintonnen we in de sporthal van Peize. Volg ons ook op facebook.
Wil je komen spelen neem dan contact met ons op met: bestuurhoogspelpeize@gmail.com Of kom gewoon langs!!

Mixtoernooi 2020

Zondag 15 maart 2020 Afgelast mixtoernooi! 

Vanwege alle ontwikkelingen rond het Corona virus, hebben wij (toernooi commissie en Hoogspel bestuur) besloten om het Hoogspel mix toernooi niet door te laten gaan.
Wij geven hiermee gehoor aan de oproep van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen.
Onze penningmeester is al druk bezig om alle betaalde inschrijf gelden terug te storten.
We hopen dat we jullie volgend jaar allemaal in goede gezondheid op het volgende Hoogspel mix toernooi weer in Peize mogen begroeten.


https://www.badminton.nl/nieuws/nieuwe-maatregelen-tegen-verspreiding-coronavirus-in-nederland

 

 

 

Meer info hiernaast in het menu bij Toernooi 2020 !!!

Harlingen zegeviert op Hoogspel mixtoernooi 2019

Afgelopen zondag 10 maart 2019 werd het jaarlijkse mixtoernooi van badmintonvereniging Hoog Spel gehouden in de sporthal. Naast regionale verenigingen kwamen er deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fel tegen elkaar gestreden. Buiten vlogen de sneeuwvlokken en binnen werd het echt spannend. In de finale stonden Hoogspels eigen Koen en Rodens Esther tegenover de Harlingers Sietse en Astrid. Het koppel uit Harlingen bleek het sterkste, na een super spannende 3 setter. Onder het genot van een drankje werd er teruggekeken op een wederom, geslaagd toernooi.