preload preload preload preload

Hoog Spel Peize

Hoog Spel Peize!

Elke week op dinsdagavond vanaf 20.30 uur

Hoog Spel is de badmintonvereniging in Peize. Wij zijn een gezellige vereniging voor volwassen badmintonners en jeugd vanaf 16 jaar. Wil je trainen, lekker een shuttle overslaan of een fanatiek partijtje spelen, dan is Hoog Spel dé badmintonvereniging voor jou. Je kunt natuurlijk ook fanatiek competitie spelen. Op dinsdagen van 20:30 tot 22:45 uur badmintonnen we in de sporthal van Peize. Volg ons ook op facebook.
Wil je komen spelen neem dan contact met ons op met: bestuurhoogspelpeize@gmail.com Of kom gewoon langs!!

Mixtoernooi 2022

Zaterdag 2 april 2022 mixtoernooi ! plus lustrumfeest !!

Ja Ja : een dubbele Uitnodiging voor zaterdag 2 april 2022!!
Doe je mee met het badminton mixtoernooi Hoog Spel Peize?
Kom je ook op het lustrumfeest?

Doe je mee en kom je ook?
Het is eindelijk tijd voor weer een sportieve uitdaging en een feestje! Dit jaar organiseren we voor de twintigste keer het toernooi en onze vereniging bestaat veertig jaar! Ben jij erbij?

Schrijf je in voor ons gezellige mixtoernooi
Ons mixtoernooi is twintig jaar geleden gestart als een gezelligheidstoernooi voor zowel recreanten als competitiespelers tot maximaal de 2e klasse. Doe jij ook mee? Schrijf je snel in voor het badminton mixtoernooi Hoog Spel op de pagina toernooi 2022. (Wacht niet te lang met inschrijven want er is beperkt plek). We zorgen voor mooie en sportieve wedstrijden op allerlei niveaus en je zal lekker veel wedstrijden spelen. Om 09:00 uur beginnen we en rond 17:00 zijn de laatste wedstrijden.

Ben jij bij het allerleukste lustrumfeest?
De vereniging bestaat al weer veertig jaar! Kortom tijd voor drankje, hapje en veel gezelligheid. Leden en oud-leden zijn welkom op het allerleukste lustrumfeest. We laten je snel meer weten maar zet de datum in je agenda! We hebben er ontzettend veel zin in om met elkaar samen het glas te heffen!

 

Harlingen zegeviert op Hoogspel mixtoernooi 2019

Afgelopen zondag 10 maart 2019 werd het jaarlijkse mixtoernooi van badmintonvereniging Hoog Spel gehouden in de sporthal. Naast regionale verenigingen kwamen er deelnemers van verre om mee te doen aan dit gezellige toernooi. In de ochtend werden wedstrijden gespeeld in een willekeurige indeling, zodat in de middag spelers van hetzelfde niveau tegenover elkaar stonden. Ondanks de gemoedelijke en gezellige sfeer werd er op de baan fel tegen elkaar gestreden. Buiten vlogen de sneeuwvlokken en binnen werd het echt spannend. In de finale stonden Hoogspels eigen Koen en Rodens Esther tegenover de Harlingers Sietse en Astrid. Het koppel uit Harlingen bleek het sterkste, na een super spannende 3 setter. Onder het genot van een drankje werd er teruggekeken op een wederom, geslaagd toernooi.